انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی پیش روی ماست، این انتخابات از چند جهت بشدت مهم تلقی می شود؛
- اول آن که مجلس پیشین نتوانست توقعات مردم را آن گونه که باید ارضا کند خصوصا با توجه به حجم سنگینی از عقب ماندگی ها و حوادث ناگواری که در سالیان اخیر در این اقلیم به وفور صورت پذیرفت.
- ثانیاً بدل از آن که نماینده بنا به ذات مفهومش صدای مردم باشد، این مردم بودند که در این چند ساله همچون یک موتور محرکه نمایندگان را به حرکت وا می داشتند، درواقع آن ها بودند که صدای نمایندگان را درآورده بودند !
- ثالثاً آن ها مشخصاً از عرصه فن آوری و تکنولوژی های روز بشدت دور مانده اند به طوری که تصور می کردند و تا کنون نیز برخی از آنان به این نوع نگاه به صورت اپیدمی به عنوان یک اصل جدا ناپذیر در برداشت های درونیشان تکیه دارند که بدون ایجاد تشکل های علمی تخصصی در حوزه های مختلف، قادر خواهند بود کدخدا منشی سیل رقابت های حقوقی در مجلس را با اغماض نسبت به کمک گرفتن ازِ تیم های تخصصی در جهت منافع این اقلیم جهت دهی کنند.
- رابعاً هنگامی که به بازخوانی حوادثی که آن ها در دوره های گذشته رقم زده اند یا آن که تا حدودی در آن مؤثر واقع شده اند و نیز نتایج حاصله را بررسی نماییم به وضوح در خواهیم یافت که این اقلیم همیشه نماینده های مُنفعل و خود درگیر داشته است تا نماینده هایی با رفتار های متوازن و کنشگر مسلک .. !
- خامساً وجود ابزار های تبلیغی که بنده آن ها را ” کنشگر نما ” می نامم و رسانه های خود ساخت که هیچ گونه مطالبه گری در بحران های هولناک گذشته در رزومه کاری خود در قبال این اقلیم نداشته اند خود به جای آن که نقطه قوت نمایندگان پیشین باشد به عنوان نقطه ضعف و کم کاری آن ها بشدت به چشم می زند.
و نهایتا شیوه جریان گردانی آن ها در رابطه با انتصابات مهم در مدیریت کلان استان خوزستان در گذشته، خود نقطه هدف نامزدهای جدید، جهت دست به یقه شدن به عنوان عدم توازن قدرت بین قومیت های این استان و نیز سکوت آنان در تعمیق این تبعیض مستمر خواهد بود .
اما در آخر می بایست این نکته را نیز عنوان کرد که انتخابات پیش روی نقطه عطف تاریخ انتخابات خواهد بود به این دلیل که شکل انتخابات کلاسیکی به سر آمد .. و نیز وجود رسانه های تحلیل گر و مخاطبانی هوشیار سبک رقابت ها را به مرحله حرفه ای تری تبدیل کرده است؛ از سوی دیگر شخصیت های بازیگردان در پشت این فضا ها دیگر برگه هایی برای سوزاندن جز ثروت شان ندارند اما با روی کار آمدن نگاه هایی متکثر و مطالبات سنگین تر تحت تاثیر حوادث اخیر کشور عملا وضعیت نماینده هایی که وارد لیست ها نشده اند -غُل و زنجیر هایی به پایشان از نوع جهت گیری و عدم آزادی پرداختن به موضوعات خاصی که مطالبه اصلی احاد جامعه است و نه مطالبه لیست ها ،گروه ها و جناح ها- خود می تواند به عنوان یک نقطه قوت در این حوزه انتخابیه(اهواز، کارون، باوی و حمیدیه)، تلقی و آن ها را یک پله به پیروزی نزدیک تر کند.
” محمد نبهان ۲۰ دسامبر ۲۰۱۹ “