می گویند این زمستان اگر باران ببارد شارع الشیوخ یادگار ۴۰۰ ساله تاریخ اهواز دیگر تاب مقاومت ندارد و همچون جوی آب، سنگ های تنش یکی یکی فرو ریخته و شطی از آوار برجای می گذارد ، در ابتدا در محاصره زباله ها قرار گرفت ، سپس ضلع جنوبی و پس از آن بخشی از ضلع غربی و نهایتا بخشی از ضلع شرقی آن تخریب شد، چهره این سازه بی نظیر تاریخی که یدک کش هویت تاریخی اسلامی شهر اهواز بود در جفای بی توجهی یا تعلل متولیان و مسئولان ذی ربط بشدت آسیب دید.
شارع الشیوخ نفس نفس زنان به حیات خود ادامه می دهد و عکس یادگاری مدیران برتن خسته و رنجور آن هم نسخه شفابخشی برای احیای مجددش نبود.
نتیجه این اهمال و بی توجهی ها چیزی جز مرگ آرام هویت اسلامی و تاریخی شهر و بافت منطقه ای که باب التشیع ایران محسوب می شود و روزگاری قدم گاه و اولین اقامتگاه سی روزه امام رضا (ع) در کشور بوده است نبوده و نخواهد بود !
براستی کسانی که مسئول ثبت و مرمت گورستان های همان حوالی بوده اند تعهدی در قبال هویت اسلامی شهر ندارند آیا از نظر آن ها چند قبر غیر مسلمان به ارزش معنوی اقامتگاه یک ماهه امام هشتم شیعیان ارجحیت دارد ?
آیا تشکیلات استانی در این خصوص تصمیماتی جهت اولویت سنجی در اهواز مدنظر ندارد ، آیا باب التشیع ایران این گونه مظلومانه بایستی در تیررس هجمه های نابرابر مدعیان فرهنگ قرار گیرد و گروه های مذهبی و دینی منادی تشیع را این گونه مذبوح سکوت ناعادلانه مسئولان ذی ربط نماید تا جایی که قدیمی ترین مسجد اهواز در لابه لای بی توجهی تام به حال خود رها شده باشد، مسجدی که بوی قدم گاه امام رضا در میان خشت خشت اش به مشام می رسد این گونه در میان عدم آگاهی گروه های اسلامی ، موسسات دینی وعدم اقدام اضطراری و بهنگام آستان قدس رضوی در خطر تخریب قرار گرفته است .
همه ما در این فکر هستیم که مسئولیت نتایج حاصله از این جفای بزرگ در حق هویت تاریخی اسلامی شهر اهواز را چه کسی می پذیرد ! افکار عمومی جامعه می پرسد اداره شهرستانی متولی قانونی حفظ و مرمت بافت تاریخی عامری چه کاری را به ثمر رسانده است.
– آیا توانسته اند در قبال تخریب این اِلمان های مهم تاریخی شهر اهواز در این مدت قدمی بردارند !
– آیا توانسته اند شارع الشیوخ را از مرگ حتمی نجات دهند !
– آیا متضمن عدم تخریب این بنا در زمستان می شوند !
– آیا شهرداری منطقه ۷ ، شورای شهر کلانشهر اهواز و سازمان میراث فرهنگی استان خوزستان,راه و شهرسازی علیرغم بازدید چندباره ای که از محله داشتند می توانند سیاست های ضمانتی و اعتباری به واسطه طرح های علمی و کارشناسی شده ای جهت حفظ هویت تاریخی اسلامی کلانشهر اهواز اتخاذ و طی طرحی جامع و با همکاری یکدیگر به تصویب فی ما بین برسانند ?