
فیلی در اتاق
“فیلی در اتاق” داستانِ آدمها و فضاهاست. داستانِ رنجهای بزرگ در فضاهای کوچک. شخصیتهای بزرگ و مشکلات بزرگتر. فیلی در اتاق داستانِ برخورد بخشهایی از جامعه را نشان میدهد که هر یک در رویاهای پوشالی خود فرورفتهاند.
شخصیت اصلی کتاب “ماریا تریبیانی” است که اسم واقعیاش مریم رادمهر است. در رمان صحنههای اکشن و هیجانانگیز زیادی وجود دارد. این رمان به پروژهای به نام “پروژهی فیل” اشاره میکند که فقط هفتتن از سران جهان از آن خبر دارند.
فیلی در اتاق یک رمان علمی-تخیلی در بستری رئال است؛ که از ده فصل شروع شده. یک ایدهی اولیه دارد در دل صدها ایده.
اسم رمان فیلی در اتاق است؛ فیلی در اتاق یک اصطلاح است که منظورش مشکل یا خطر واضحی است که هیچکس نمیخواهد دربارهاش صحبت کند.
روی جلد از کد مورس حروف
ص
ل
ح
استفاده شده که نشاندهندهی تلاش نویسنده برای برقراری صلح جهانی است.
رمان جریان سیال ذهنی است و بر اساس لغت پساحقیقت نوشته شده است که لغت سال ۲۰۱۶ میلادی آکسفورد شده و سریال موفق و پر بینندهی فارگو هم براساس همین لغت ساخته شده است.
فصل اول به نام خانهی امن است که در این فصل مباحث زیادی مطرح میشود و شرکت ابر قدرت دارو و شیمیایی به نام الفارماکم معرفی میشود؛ این شرکت داروی سرطان را کشف کرده ولی به دلیل منافع شخصی از عرضهی دارو امتناع میکند.
نکتهی جالب این فصل شرح روابط و توضیحات انتزاعی، مفهومی و علمی است. نویسنده کوشیده اطلاعات را در قالب دیالوگ به مخاطب انعکاس دهد؛ برای مثال از قضیهی گربهی شرودینگر صحبت کرده، که بیربط به عنوان کتاب نیست. زمانی از این اصطلاح استفاده میشود که شما ندانید نتیجهی یک بحث چیست، و یا از ترس دانستن جواب؛ موضوع را انکار میکنید.