امروز هشت مارس است، نقطه ای پر فروغ از جنبش زنان در تاریخ جهان، روزی که این مراسم توسط حزب سوسیالیست آمریکا، برای یادبود اعتصاب «اتحادیه جهانی زنان کارگر صنایع پوشاک» در سال ۱۹۰۸ سازمان یافت.
این جریان در ابتدا به شکل اعتصاب و بعدها کم کم به عنوان یک موج برابر خواهی در مقابل دنیای مردسالاری شکل خود را پیدا کرد و به سمبلی تبدیل شد، که هر ساله در تمامی نقاط جهان بزرگداشت این روز گرامی داشته می شود.
در سال ۱۹۱۷ در اتحاد جماهیر شوروی به عنوان یک مناسبت ملی اعلام شد و به دیگر کشورهای همسایه های همجوار چون ایران نیز انتقال یافت.
امروز زنان شرق با توجه به محدودیت های فراوانی که به واسطه فرهنگ و آداب رسومی که ناخواسته بر جامعه شان تحمیل شده و دست و پا گیر به نظر می آید؛ چنان سردمدار جریان های مدیریتی و اقتصادی کلان شده اند که دیگر نمی توان آن ها را نادیده گرفت.
زنان شرقی در دنیای مدرن و بی ریشه امروز نه تنها در قدم اول توانسته اند جریان های عاطفی خانواده را با تحمل شرایط سخت کنونی حفظ کنند، بلکه به عنوان یک بازوی قدرت مند اقتصادی در این شرایط بی نهایت دشوار اقتصاد و طوفانی از بحران ها، پا به پای مردان، شانه به شانه برای به چرخش درآوردن چرخ اقتصاد خانواده در حال جهاد اند.
دراین خطه از جغرافیا زنان شیردل خوزستان سوابق درخشان وید طویلی در تاثیر برجامعه در سخترین روزهای جنگ و استقامت و پایداری دارند از جنگهای تاریخی گرفته تا جنگ تحمیلی و سیل و بلاهای گوناگون طبیعی گرفته تا دوشادوش مردان همت والا داشتن برای امرار معاش و تربیت شیرمردان و تاریخ گواه است
امروز که کورنا وبال جامعه را گرفته است، نقش زنان آن چنان پُر رنگ است که نمی توان از آن چشم پوشی کرد،درست در لحظاتی که بخشی از زنان در بیمارستان ها و مراکز پشتیبانی بسختی درحال جنگیدن با این ویروس هستند
و دولت مردم را تشویق به در خانه ماندن می کند بدون اینکه برنامه ای برای پایندکردنشان در خانه داشته باشد
در اهواز با ایجاد پویشی با نام #پخت_نان_درخانه زنان این خطه بر این باور اند که می بایست زمام رهبری جریان مقابله با این ویروس منحوس را به دست بگیرند.
از این روی با توجه به این که بقاء زنان در خانه به معنای بقاء کودکان و سالمندان در خانه خواهد بود، این امر خواهد توانست بخش بزرگی از جریان پیشگیری از ابتلاء را در کشور مدیریت کند.
ایجاد پویش #پخت_نان_درخانه با بهره گیری از فن بهینه سازی و صرفه جویی در منابع مالی خانواده و تمرکز بر ایجاد مشارکت اعضای خانواد، خود به تنهایی می تواند فضای گرم عاطفی لازم را جهت حفظ روحیه خانواده به عنوان یک جریان بزرگ مقابله با کورنا مبدل شود که بحمدالله این پویش از اهواز آغاز و به سراسر کشور و حتی خارج از کشور سرایت کرده است.
امید است با ترجمه و حمایت از مفهوم این پویش در سطح جهان اعتماد بنفس عمومی با بازگشت امید و محبت به کانون خانواده ها و صرفه جویی اقتصادی و پیش گیری های بهداشتی به عنوان یک جریان توانمند از سوی زنان مسلمان شکل گیرد و به نتیجه برسد آن هم در روز جهانی زنان در تاریخ ۸ مارس ۲۰۲۰٫
کوه مرگی
رمان «کوه مرگی» اثر حسین عباس زاده، اردیبهشت امسال از سوی انتشارات «سوره مهر» به چاپ رسید، این رمان روایتی از خشم...